Hobbi Faesztergálás
2010. Szeptember 08. - 15:37:08 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Vissza a Főoldalra   Galéria Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: [1]   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Köszönet!  (Megtekintve 362 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Ny.mozdonyvezető
Tag
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Dátum: 2009. április 28. - 10:27:42 »

Szia Frédi!Tudom hogy nem vársz köszönetet az adott Ajándékért!De én tiszta szívemből köszönöm az Ajándékot amit Tőled kaptam!Azt sajnos nem tudom megmondani,hogy mikor tudok elmenni érte,de majd időben értesítelek,és megbeszéljük az alkalmas időpontot.Baráti üdvözlettel Laci.
Naplózva
Román László
Adminisztrátor
Tag
*

« Válasz #1 Dátum: 2009. Augusztus 02. - 18:56:55 »

A nemrég, Ceglédbercelen megrendezett Hobbi Faesztergályos kiállítás kapcsán az alábbi levelet kaptuk Ceglédbercel polgármesterétől.

"Tisztelt Hobbi Faesztergálók!

Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy 2009. június 6 és június 22 között színvonalas munkáikat megcsodálhattuk a ceglédberceli Dózsa György Művelődési Ház és Könyvtár aulájában.

Külön köszönet illeti Túri Alfrédot, aki megszervezte, összefogta a kiállítást, sok esetben személyes jelenlétével és előadásával tisztelte meg az érdeklődőket.

Gratulálunk az Alkotóknak, további Sikeres és Eredményes munkát kívánunk!"

Csak annyit fűznénk hozzá, hogy természetesen minket ért megtiszteltetésként a meghívás.
Naplózva

Formában vagyok. A gömb is egy forma.
Ny.mozdonyvezető
Tag
*

« Válasz #2 Dátum: 2010. Május 07. - 08:16:37 »

Sziasztok.Nagyon örülök hogy sikerült kijavítani a hibát,és már minden elérhető.Köszönöm mindőnk nevében a fáradozásotokat.Üdvözlettel:Laci.
Naplózva
Oldalak: [1]   Fel
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS!
Az oldal 0.076 másodperc alatt készült el 19 lekéréssel.